Beau van Erven Dorens presenteert Popster

Beau van Erven Dorens presenteert Popster

Geschreven door Pieter Jongsma

Beau van Erven Dorens gaat de nieuwe talentenjacht met poppen presenteren op SBS6. Dat werd zondagavond bekend gemaakt in Shownieuws door John de Mol die het programma produceert voor de zender.

Beau werd in de uitzending verrast voor John de Mol er werd hem gevraagd welke presentator het nieuwe programma moet presenteren. “Ik zie in elk geval wel één presentator. Dan denk ik aan een man, begin veertig, het liefst uit Amsterdam en het zou handig als hij een stuk of vier kinderen heeft, want dan heeft hij toch affiniteit met die doelgroep. Het liefst iemand met een dagelijks programma. In die richting hopen we iemand te vinden“.

Beau is verrast door de uitspraken van De Mol. “Ik ben nog nooit op zo’n rare manier voor een programma gevraagd. Ik ben helemaal aan het blozen“, reageerde de ster van Shownieuws.

Beau heeft het veel zin in het nieuwe programma. “Wat fantastisch. Ik neem die uitdaging onmiddellijk aan. Ik vind het zo grappig. Dat is toch zo sympathiek.”. “Ik zweer je op alles wat ik heb. Ik heb nog nooit zoiets meegemaakt, dat ik gewoon zo wordt gevraagd voor een programma. Ik ben helemaal aan het zweten. Wat leuk.”

De nieuwe talentenjacht met poppen, Popster is vanaf 2015 te zien bij SBS6.

Aanmelden voor de nieuwe talentenjacht met poppen kan door hier te klikken.