'TROS Vermist verdwijnt van de buis'

'TROS Vermist verdwijnt van de buis'

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

De toekomst van het TROS-programma Vermist is onzeker. Dat meldt De Telegraaf. Het programma dat al sinds 1996 word uitgezonden zou wel eens kunnen verdwijnen, van de buis dat melden bronnen aan de krant.

Het programma word nog niet opgenomen in de uitzendschema´s van Nederland 1.

Overige programma's van de TROS worden al wel opgenomen in het uitzendschema. De schema´s van de publieke omroep zijn nog niet openbaar, maar de omroep werkt al aan het schema. "We zijn aan het kijken of er op een later moment wel weer plek is voor Vermist." laat een woordvoerder weten.

Zenderbaas Frans Klein laat weten over het mogelijk verdwijnen van Vermist;  ''Er wordt ons wel eens verweten dat we maar eindeloos doorgaan met programmareeksen. Als je plaats wil maken voor nieuwe programma’s, zul je ruimte moeten maken.

Klein vervolgt “We zijn wel in gesprek met Jaap Jongbloed over een nieuw programma, dat in het zelfde genre zou kunnen zijn.” Komend TV-seizoen zijn er verschillende programma's die door de bezuinigingen moeten wijken. Op 23 september start het nieuwe, mogelijk laatste seizoen van Vermist.