Christina Curry in RTL5's-paaldansshow

Christina Curry in RTL5's-paaldansshow

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

RTL5 komt in september met Celebrity Pole Dancing vandaag is bekend gemaakt, wie te zien is in het nieuwe RTL5-programma. De dochter van Patricia Paay doet Christina Curry is de eerst naam die mee doet aan het RTL5-programma, Christina Curry die we kennen uit programma's als Van God Los en Welkom bij de Kamara's zal te zien in de nieuwe RTL5-dansshow.

De BN’ers worden in dit programma klaargestoomd om paaldanser te worden. Deze sexy sport is een opkomende trend en allang niet meer iets wat alleen in nachtclubs wordt beoefend.

Bij paaldansen gaat het om kracht, passie en doorzettingsvermogen om daarmee tot een complete beheersing en controle van het lichaam te komen. Een uitdagende klus voor de BN’ers, die gepaard zal gaan met veel vallen en opstaan. Voordat het programma van start gaat, krijgen de celebrity’s een intensieve training van een personal paaldanstrainer. Zij komen elkaar vervolgens tegen in vier studioshows, waar zij hun geleerde acts live voor een deskundige jury moeten uitvoeren. Uiteindelijk volgt een live finale, waar de beste paaldanser tot ‘Pole Dancer 2014’ wordt gekroond.

‘Celebrity Pole Dancing’ wordt geproduceerd door Tévémediagroup.
RTL maakt morgen opnieuw een aantal kandidaten bekend