Hans de Kleine aan de slag bij i Care Producties

Hans de Kleine aan de slag bij i Care Producties

Geschreven door Pieter Jongsma

Vanaf deze week is Hans de Kleine werkzaam bij I Care Producties als creative/eindredacteur. In deze rol zal hij zich gaan bezighouden met het ontwikkelen van formats voor de Nederlandse markt.

I Care Producties (ICP) heeft in de afgelopen jaren al veel eigen formats ontwikkeld en geproduceerd, waaronder het Emmy-genomineerde programma ‘Liefde op het tweede gezicht’, ‘Rappers in de Sneeuw’, ‘Comedy Kids’, ‘Trauma Centrum’ en ‘De Echte Co-Assistent’.

Producent Edwin Mast is blij met de komst van Hans; ‘met Hans hebben we een zeer ervaren kracht toegevoegd aan ons creatieve team. Dit zal zeker leiden tot nog meer onderscheidende formats’.

Hans de Kleine is zijn carrière in 1988 begonnen en heeft bij alle grote producenten en omroepen gewerkt. Zo was hij eindverantwoordelijk voor Hart van Nederland, de Nationale IQ Test, DNA Onbekend, Babyboom, Hij is een Zij, de Allerslechtste Chauffeur van Nederland en vele andere producties. Hans verheugt zich op de werkzaamheden bij I Care; ‘Na jarenlang te hebben gewerkt aan specifieke programma’s, ga ik nu bouwen aan mooie ideeën die uitgewerkt worden tot herkenbare formats. Niet eerder heb ik voor I Care gewerkt en het is echt een leuk jong bedrijf met veel mensen die passie hebben voor het tv-vak’.