'RTL brengt My Name Is... terug op de buis'

'RTL brengt My Name Is... terug op de buis'

Geschreven door Pieter Jongsma

Er komt een derde seizoen van de RTL-imitatieshow My Name Is.. dat twee seizoenen lang bij RTL is uitgezonden. Sinds 2011 is het programma nergens meer te bekennen, maar daar lijkt nu verandering in de komen. Producent Blue Circle dat onderdeel is van RTL zoekt momenteel kandidaten voor een derde seizoen.

In de kandidaten oproep valt te lezen "Look-a-likes, sound-a-likes en imitators opgelet! Voor een nieuw seizoen van My Name Is… zijn wij op zoek naar jou!

Voor dit seizoen zijn wij naast imitatie acts (zang en dans) ook op zoek naar look-a-likes (zang niet vereist) en typetjes. Denk bijvoorbeeld aan: Maxima, Roy Donders, Judeska etc."

Verder valt te lezen dat Blue Circle op zoek naar kinderen en volwassenen. "Wij zijn op zoek naar kinderen en volwassenen. Wij zijn ook op zoek naar duo’s, bands en groepen. Denk dan aan: Nick & Simon, U2, Destiny’s Child en natuurlijk onmisbaar dit seizoen One Direction!"

Wanneer het programma precies terug komt is nog niks over bekend net als wie er deel neemt in de jury en wie het programma gaat presenteren. Mogelijk word het weer uitgezonden op RTL4.

Aanmelden My Name Is...
Aanmelden voor het derde seizoen van My Name Is... kan door een mail te sturen naar casting@bluecircle.tv met de volgende punten:
- Naam
- Contactgegevens
- Indien van toepassing live zang mogelijk ja of nee
- Foto’s en een evt. filmpje