Beau baalt toch van mislopen Surprise, Surprise

Beau baalt toch van mislopen Surprise, Surprise

Geschreven door Pieter Jongsma

Beau van Erven Dorens baalt er toch wel van dat het hem niet is gelukt om Surprise, Surprise te gaan presenteren. Woensdag werd bekend dat hij het te druk heeft met de opnames van 't Is Hier Fantasties, en dat zangeres Do het stokje van hem overneemt. "Mijn team heeft het gewoon heel slecht gepland, de prutsers", grapte hij donderdag in het radioprogamma Giel.

Surprise, Surprise is de nieuwe versie van de Surprise Show, waar Henny Huisman in de jaren tachtig en negentig furore mee maakte. Van Erven Dorens had zich zelfs sterk gemaakt om Huisman weer op de tv te krijgen en hem het nieuwe programma mede te laten presenteren.

"Henny is de meester", vindt Van Erven Dorens. "Hij zei eerder het niet te gaan doen als ik het niet doe, maar hij moet het wel doen want hij is geweldig." Huisman is nu bij het programma betrokken als 'presentator in het land'. Samen met presentatrice Airen Mylene trekt hij het land in om mensen te verrassen.

Hoe dan ook is Van Erven Dorens blij met Do als zijn opvolger avant la lettre. "Ze heeft haar sporen al ruimschoots verdiend. Ook wordt haar rol groter dan die van mij zou worden. Zij wordt echt de hoofdpresentator van de show."

De opnames gaan dit jaar van start. Wanneer de eerste aflevering op de buis verschijnt, is nog onbekend.

Door: Novum