Radio 538 terug op het Museumplein tijdens wedstrijden Oranje

Radio 538 terug op het Museumplein tijdens wedstrijden Oranje

Geschreven door Pieter Jongsma

Vrijdag 13 juni is het Museumplein in Amsterdam dé plek waar Oranjefans zich verzamelen om de eerste wedstrijd van het Nederlands elftal te kijken. Radio 538 organiseert daar het grootste gratis voetbalevenement van Nederland.

De spelers bereiden zich voor in Rio de Janeiro en bondscoach Louis van Gaal heeft de opstelling rond. In Nederland is Radio 538 ook klaar voor het weerzien met Spanje sinds de bloedstollende WK-finale in 2010. We waren zo dichtbij.

Maar, ook dit WK staan we weer met z'n allen achter Oranje... op het Museumplein! Dat wordt vrijdagavond omgedoopt tot het 538 Oranjeplein. Moedig met duizenden andere supporters het Nederlands elftal aan op het grootste Oranjefeest van Nederland. Om 20:00 start het programma met diverse artiesten en de 538-jocks. Uiteraard staan de drankjes koud en is er eten verkrijgbaar. De toegang is gratis.

Tijdens het WK in 2010 organiseerde Radio 538 ook het 538 Oranjeplein voor de wedstrijden van de achtste, kwart en halve finale. Bij de finale tegen Spanje stonden er 180.000 uitzinnige fans op het plein en keek de hele wereld mee hoe de Nederlandse supporters samen met Radio 538 een fantastisch Oranjefeest vierden.

Radio 538 is mediapartner van de KNVB en trots om wederom het grootste Oranjefeest van Nederland te organiseren op het Museumplein in Amsterdam. Radio 538, het geluid van Oranje.