Van Erven Dorens weerspreekt twijfels Surpriseshow

Van Erven Dorens weerspreekt twijfels Surpriseshow

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Beau van Erven Dorens heeft zijn twijfels of hij de nieuwe Surpriseshow nog wil presenteren weer teruggenomen. "Er is helemaal geen probleem. Wij gaan heel positief dat programma maken", zei de presentator dinsdag in de ochtendshow van Giel Beelen op 3FM.

Van Erven Dorens zei maandag nog tegen Beelen dat hij er geen zin meer in had vanwege de negatieve reacties. Afgelopen weekeinde werd door een promotiefilmpje duidelijk dat hij het SBS6-programma, waar Henny Huisman jarenlang succes mee had, gaat presenteren. Veel mensen snapten niet dat Huisman wordt vervangen.

Huisman, die ook een rol heeft in de nieuwe versie, liet dinsdag aan Beelen weten zich niet gepasseerd te voelen. "Eigenlijk is er niet zo veel aan de hand. De ene is voor Beau, de ander voor mij en er zijn mensen die vinden dat we het helemaal niet moeten doen", reageerde de presentator.

De 62-jarige Huisman wil nog niet verklappen wat hij gaat doen in het programma, dat vanaf eind augustus wordt uitgezonden. "De hoofdrol is voor Beau en de bijrol voor mij en dat vind ik niet eens erg", zegt hij. "Het is 2014, ik ben al blij dat ik op televisie kom."

Door: Novum