Bobbi Eden paste zich moeilijk aan in realityserie

Bobbi Eden paste zich moeilijk aan in realityserie

Geschreven door Pieter Jongsma

Pornoactrice Bobbi Eden vond het erg lastig om zich aan te passen aan anderen in de nieuwe realityserie Ik Ben een Ster, Haal Me Hier Uit! "Als ik moe ben, word ik geïrriteerder en kan ik me minder goed aanpassen aan andere persoonlijkheden", zegt ze tegen Novum Nieuws.

Eden heeft het ook aan de stok gekregen met andere BN'ers die meedoen aan de show, die wordt gepresenteerd door Nicolette Kluijver en Jan Kooijman. "Er zijn wel wat aanvaringen geweest met bepaalde mensen." De blondine wil verder niet uitweiden over haar botsingen. "Maar er zijn best heftige dingen gebeurd." Eden heeft ook geleerd dat ze veel meer durft dan ze van tevoren dacht. "Dat is wel een pluspuntje." In de serie, die vanaf zondag wordt uitgezonden op RTL5, moeten de sterren zien te overleven in de jungle van Suriname.

De BN'ers moeten allerlei proeven en testen doorstaan waarbij ze onder meer worden bedolven onder kruipende beestjes en exotische dieren moeten eten. Presentator Bert Kuizenga heeft door zijn deelname ontdekt dat hij 'een beetje van luxe' houdt. "Ik vind het ontzettend leuk om door het oerwoud te banjeren, maar ook heerlijk om daarna weer naar een hotel te gaan." Acteur en model Dirk Taat heeft in de jungle goed leren vissen. "Het was een waanzinnige ervaring."

Door: Novum