Willeke van Ammelrooy speelt moeder Vincent in GTST

Willeke van Ammelrooy speelt moeder Vincent in GTST

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Nederlands bekendste soap Goede Tijden, Slechte Tijden krijgt er eind deze maand een nieuw karakter bij. Eind deze maand maakt Paula Muller haar opwachting in de bekende soap. Paula Muller, die gespeeld word naar Willeke van Ammelrooy die we o.a. kennen uit Verliefd op Ibiza gaat de adoptiemoeder van Vincent Muller (Oscar Aerts) spelen in de RTL4-soap.

Willeke laat in De Telegraaf weten; “Ik was ervoor gewaarschuwd dat ik op een rijdende trein zou stappen. Maar geloof me, die is voor mij echt wel even gestopt. Anders zou ik er vanaf sodemieteren. Het was ook zo schattig. Toen ik een paar mensen in mijn omgeving van deze rol vertelde, hebben zij mij bijgepraat over de verhaallijnen. Ik wist van niets.”

Desondanks gaan de opnamens volgens Willeke goed. “Gewoon een kwestie van je huiswerk goed maken. Al moet ik eerlijk bekennen dat ik de eerste paar dagen mesjogge werd van alles om mij heen. Voor de acteurs zijn er weinig momenten van rust op de set. Het voelt soms alsof je tijdens het acteren al aan het monteren bent. Het is echt pats boem draaien en pas weer ademhalen als ik thuiskom.”

Willeke van Ammelrooy is vanaf 26 mei te zien in Goede Tijden, Slechte tijden.