Lucia Rijker laatste kandidaat Sterren Springen

Lucia Rijker laatste kandidaat Sterren Springen

Geschreven door Daniël Schalk

Lucia Rijker is de zestiende en daarmee ook de laatste naam die mee doet aan Sterren Springen, dat heeft SBS6 vandaag bekend gemaakt. De geruchten gingen al langer rond maar vandaag heeft SBS6 officieel bekend gemaakt dat ook Lucia Rijker mee doet aan Sterren Springen.

Lucia Rijker is een Nederlands professioneel (kick)bokser, met de bijnaam Lady Tyson. Naast haar bokscarrière speelde Rijker in een aantal films, waaronder de Oscar-winnende film Million Dollar Baby. In 2008 dee Rijker mee aan het RTL5-programma 71° Noord en dee ook mee aan het EO-programma De Pelgrimscode.

Met de naam van Lucia Rijker zijn alle zestien deelnemers bekend, naast Lucia Rijker zullen ook Koen Verweij, Jeffrey Wammes, Marijke Helwegen, Britt Dekker en Sylvia Geersen van de duikplank springen.

Ook Andy van der Meijde en Melisa Schaufeli, Anna Alicia Sklias, Peter Jan Rens, Regilio Tuur, Dave Roelvink, Dikke Dennis, Nathalie Makoma, Matsoe Matsoe en Femke Meines doen mee aan Sterren Springen. Sterren Springen word gepresteerd door Gerard Joling en Kim-Lian van der Meij en is vanaf 5 april om 20:00 uur te zien op SBS6.