RTL met docuserie over Marco Borsato

RTL met docuserie over Marco Borsato

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

RTL 4 gaat een docu-serie uitzenden over het leven van Marco Borsato. Voor de vierdelige docusoap zou Borsato zich hebben laten volgen door camera's die zijn 'hoogtijdagen, grootste concerten, een internationale film, zijn reizen voor War Child, het failliet gaan van zijn bedrijf en zijn weg terug naar de top' hebben vast gelegd.

Het managemant van Marco Borsato laat aan RTL Boulevard weten. “Het is nog zeer pril en en een te vroeg stadium om daar nu op te reageren". Volgens RTL is de docuserie nog in een vroeg stadium. "Het is in een vroeg stadium om daar nu op te reageren", aldus de woordvoerder.

Marco heeft via zijn website laten weten dat hij afgelopen jaren is gevolgd door camera's voor een docuserie die te zien zal zijn bij RTL4.

 

Marco maakte in 2010 bekend dat hij al zich al jaren laat volgen door camera's. De programma directeur van RTL, Erland Galjaard, liet toen weten de docuserie graag uit te zenden. “Marco is de grootste muzikant van de afgelopen decennia in Nederland, een talentvolle man met een geweldig positieve uitstraling.”

“Hij is on-Nederlands goed. Marco is altijd welkom. Ik zou het heel graag willen uitzenden”, zei hij toen.

Marco Borsato was eind vorig jaar te zien al coach in The Voice Of Holland op RTL 4. Vandaag is bekend geworden dat Marco ook coach zal zijn in het aankomende zesde seizoen van The Voice Of Holland.

Bekijk The Voice of Holland op TVblik.nl/the-voice-of-hollland