Déze landen uit tweede halve finale gaan volgens bookmakers door naar finale
Bron: EBU

Déze landen uit tweede halve finale gaan volgens bookmakers door naar finale

Geschreven door Niels Bergmans Laatste update:

Na de spectaculaire eerste halve finale show van afgelopen dinsdag is er weer het een en ander veranderd in de peilingen van de bookmakers. Zo is er te zien dat Frankrijk uit de top-3 is, terug naar een 4de plek, en Israël hoge ogen heeft gegooid tijdens haar eerste optreden. Noa Kirel met haar nummer Unicorn trad eergisteren op en maakte met een 'dance break' veel indruk bij de bookies. Ze schiet richting de top-5 kanshebbers en staat voor nu op een 6de plek.

Buiten dat zijn de eerste vijf landen bekend die we helaas tijdens de grote finale niet meer terug zullen zien. Azerbeidzjan, Ierland, Letland, Malta en Nederland liggen er voor dit Songfestival-jaar uit. De voorspellingen van de eerste halve finale bij de bookmakers waren dus 100% correct. Zou dit voor de show van vanavond ook zo zijn?

Met alle ogen gericht op de tweede halve finale staat het er voor België goed voor bij de bookmakers. Met een 6de plek voor de show van vanavond zouden ze dus kans maken om door te gaan naar de grote finale van komende zaterdag. Voor Oostenrijk, Australië en Armenië zou het een 'piece of cake' moeten zijn om door te gaan, zij vormen de top-3 in de lijst met een hoog aantal procenten. Roemenië en San Marino staan daarentegen ver onderaan met een kleine 7% winkans.

De stand bij de bookmakers voor de tweede halve finale, tien landen gaan door:

1. Oostenrijk (93%)
2. Australië (91%)
3. Armenië (91%)
4. Cyprus (90%)
5. Slovenië (89%)
6. België (87%)
7. Lithouwen (85%)
8. Polen (79%)
9. Georgië (76%)
10. Estland (55%)
11. Albanië (47%)
12. Denemarken (40%)
13. Griekenland (37%)
14. Ijsland (21%)
15. San Marino (7%)
16. Roemenië (7%)

Houd songfestivalupdate.nl in de gaten voor het laatste nieuws. Volg ons ook op Facebook, Twitter, Instagram en TikTok én word lid van onze Facebook-groep!