Organisatie Eurovision in Concert reageert op uitlatingen Duncan Laurence
Bron: Songfestival Update

Organisatie Eurovision in Concert reageert op uitlatingen Duncan Laurence

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Het team achter Eurovision in Concert herkent zich niet in de uitlatingen van Duncan Laurence over de Amsterdamse pre-party. Duncan haalde vrijdag in de talkshow Khalid & Sophie uit naar Eurovision in Concert. Volgens Duncan was de amateuristische organisatie de oorzaak van het slechte optreden van Mia en Dion.

“Wij hebben zeer goede feedback mogen ontvangen van zowel het publiek als de delegaties en artiesten zelf, inclusief van AVROTROS”, schrijft Eurovision in Concert in een statement op social media. “Wij betreuren dat het optreden van Mia en Dion niet vlekkeloos verliep, maar dit valt ons niet te verwijten.”

In Khalid & Sophie zei Duncan vrijdag dat Eurovision in Concert wordt georganiseerd door Songfestival-fans, niet door professionals. “Techniek heeft binnen onze organisatie absolute prioriteit. (…) Wij werken dan ook uitsluitend samen met gerenommeerde en professionele partijen”, aldus de organisatie.

Duncan Laurence was overigens zelf niet aanwezig bij Eurovision in Concert. “Uiteraard was Duncan van harte welkom geweest in AFAS Live twee weken geleden. Wij zijn ervan overtuigd dat hij dan tot andere conclusies gekomen zou zijn”, besluit het team, dat Mia en Dion tot slot ‘veel succes’ wenst in Liverpool.

Houd songfestivalupdate.nl in de gaten voor het laatste nieuws. Volg ons ook op Facebook, Twitter, Instagram en TikTok én word lid van onze Facebook-groep!