‘Wendy van Dijk presenteert spelshow Holland-België’

‘Wendy van Dijk presenteert spelshow Holland-België’

Geschreven door Daniël Schalk

Wendy van Dijk gaat het nieuwe spelprogramma Holland-België presenteren, dat zegt een anonieme bron binnen RTL4 tegen De Telegraaf. Volgens de bron neemt een team van bekende Nederlanders en een team van bekende Vlamingen het tegen elkaar op in het nieuwe spelprogramma.

Het programma zou al vanaf eind augustus te zien zijn op RTL4 en zal ook uitgezonden worden op de Vlaamse tv-zender VTM. Wendy wordt in het programma bijgestaan door de Vlaamse presentator Jonas van Geel, die in België in 2010 bekend werd door de tv-show Tegen de Sterren Op.

Volgens de bron in De Telegraaf gaan de geruchten van het programma al langer maar staat het nu ‘definitief op de agenda’. VTM wil niks kwijt. “Wanneer wij dit specifieke programma al dan niet gaan uitzenden, is nog niet aan de orde”, laat een woordvoerder van VTM aan De Telegraaf weten.

Van Dijk, de vrouw van RTL-programmabaas Erland Galjaard, is geen onbekende in België. De RTL4-programma’s Moordvrouw, Obese en Ushi & Dushi zijn namelijk ook in België uitgezonden en haar magazine Wendy ligt ook in België in de winkels. Er is verder nog niets bekend over Holland-België.

Bekijk Moordvrouw op TVblik.nl/moordvrouw