Neon roze en graffiti, zó gaat het optreden van Marina Satti eruitzien
Bron: EBU

Neon roze en graffiti, zó gaat het optreden van Marina Satti eruitzien

Geschreven door Eveline Bouma Laatste update:

Griekenland-watcher Eveline volgt Marina Satti in aanloop naar het Songfestival.

De Griekse Marina Satti had gisteren haar eerste repetitie in Mälmo. Haar lied Zari zal ze live ten gehore brengen op 9 mei, in de tweede halve finale. De snippet van het optreden, wat al rond ging op internet, zag er vooral energiek uit met moderne street dance bewegingen en traditionele elementen.

Deze combinatie laat precies zien wat haar lied Zari ook is: modern met traditionele invloeden in het Grieks, Arabisch en Balkan. 3 dansers en 1 danseres zullen haar bijstaan op het podium. Daarnaast is al bekend al dat er veel close-ups van Marina voorbij zullen komen.

Neon roze

Net als in de officiële videoclip van Zari draagt Marina tijdens haar optreden een mini rok. De glinsterende paarse rok heeft een puffy effect en ze zal er stoere zwarte laarzen onder dragen.

Veel kleuren zullen we zien op de LED-muur tijdens haar optreden: neon roze en graffiti. Dezelfde urban sfeer die we ook zagen in haar videoclip. Marina gaf eerder aan zo dicht mogelijk bij haar zelf te willen blijven zowel het lied als de videoclip, en dat lijkt ook uit te komen tijdens het optreden.

Zari heeft tijdens het refrein een diepe bass en zal vast gevoeld worden door de gehele arena! Op dit moment staat ze op nummer 8 volgens de bookmakers en heeft ze al vele harten gestolen nadat het filmpje van de repetitie on line ging.