De 5 opvallendste outfits van de turquoise loper
Bron: EBU

De 5 opvallendste outfits van de turquoise loper

Geschreven door Marit Bosman Laatste update:

De Songfestival-week is officieel geopend! Alle inzendingen hebben zich vanmiddag in stijl verzamelt op de turquoise loper. Mocht je het gemist hebben, wij delen graag met je de 5 opvallendste outfits! Welke vond jij het bijzonderst? 

Let 3 straalt op de turquoise loper omringt door de kleuren van de Europese en de Kroatische vlag. Het toppunt van hun outfit zijn de roze en koeien laarzen. Dankzij @escwardrobe op Twitter komen we erachter dat deze schoenen nog te koop zijn bij Asos. Dat wordt sprinten naar de website!

Tvorchi uit Oekraïne hebben beiden een outfit aan met een sterke boodschap. Andrij en Jimoh droegen pakken met daarop de  namen en het gewicht van de kinderen die tijdens de oorlog in hun land zijn geboren en die het overleefden omdat het duo hielp geld in te zamelen om couveuses te kopen. 

Blanka heeft de jurk van prinses Tiana uit haar kledingkast gepakt. Het staat de zangeres uit Polen beeldig! Welke kikker mag ze kussen voor een echte prins?

Sudden Lights komt helemaal in het thema van Liverpool. De band uit Letland heeft zich gekleed als The Beatles. De outfits kan je herkennen van de bekende foto op het zebrapad van het album Abbey-Road. 

Fabulous zoals ze is heeft La Zarra uit Frankrijk Alice In Wonderland gebruikt als inspiratie. Fan Camille plaatste de opmerking “Ik ben vrijwel zeker dat ze zelfs glamarous is in haar slaap”. Dat denken wij met je mee, Camille!

Houd songfestivalupdate.nl in de gaten voor het laatste nieuws. Volg ons ook op FacebookTwitterInstagram en TikTok én word lid van onze Facebook-groep!