Social Update: S10 bezig met nieuwe muziek en Sheldon treedt op met KEiiNO
Bron: AVROTROS / Marie Wynants

Social Update: S10 bezig met nieuwe muziek en Sheldon treedt op met KEiiNO

Geschreven door Marit Bosman

Alle betrokkenen van het Songfestival zijn zich druk aan het voorbereiden voor Turijn. Wij struinen iedere donderdag de socials af en volgen de crew en artiesten in hun voorbereiding.

Onze eigen Nederlandse S10 is op dit moment in Zweden. Ze is druk bezig om nieuwe muziek te maken en om Stockholm te ontdekken. Wie weet komt ze de Zweedse inzending  Cornelia Jakobs nog wel tegen!

Subwoolfer uit Noorwegen pakt de gitaren erbij. Zij maakten een cover van de  Finse inzending The Rasmsus. Zij kunnen ook echt alles hé. 

Niet alleen de Noren maakten een cover van hun concurrentie. Ook Reddi uit Denemarken maakte een cover. Zij coverden Hold Me Closer van Cornelia Jakobs, de Zweedse inzending. 

Malik Harris uit Duitsland maakt bekend op Instagram dat zijn nummer Rockstars een remix uit. DJ’s Gregor en Tobi van YouNotUs maakten een remix met de inzending. De remix komt aanstaande vrijdag uit. 

Aanstaande zaterdag vind Eurovision In Concert plaats. Afgelopen weekend barste de pre-party al los in Londen. Sheldon Riley die Australië vertegenwoordigt mocht samen met KEiiNO, de Noorse inzending in 2019, op het podium een nummer zingen.

Houdt songfestivalupdate.nl in de gaten voor het laatste nieuws. Volg ons ook op FacebookTwitterInstagram en TikTok én wordt lid van onze Facebook-groep!