Social Update: Subwoolfer en Monika Liu ontmoeten The Roop
Bron: EBU

Social Update: Subwoolfer en Monika Liu ontmoeten The Roop

Geschreven door Marit Bosman Laatste update:

Alle betrokkenen van het Songfestival zijn zich druk aan het voorbereiden voor Turijn. Wij struinen iedere donderdag de socials af en volgen de crew en artiesten in hun voorbereiding.

De Italiaanse Mahmood staat samen met Blanco op het podium in Turijn, maar Mahmood is ook nog steeds druk bezig met zijn eigen solocarrière. In juli en september doet hij een heuse zomertour door Italië.

Een tour aankondigen zonder dat je een slaapplek hebt kan natuurlijk ook! Maro uit Portugal zoekt nog slaapplekken. Kan het bij jou?

S10 heeft 3 stemmen van onze zuiderburen al binnen! Samen met Bazart won ze beste samenwerking bij 3FM Awards. Ze zullen vast wel stemmen tijdens het Songfestival op onze mooie blonde godin.

We Are Doma die Tsjechië representeren tijdens het Songfestival zijn al aan het genieten van live muziek. Ze traden onder andere op in Spanje!

The Roop die vorig jaar meedeed voor Litouwen staan op de foto met Subwoolfer en de inzending van dit jaar van Litouwen Monika Liu. Wat een top combinatie is dit!

Houdt songfestivalupdate.nl in de gaten voor het laatste nieuws. Volg ons ook op FacebookTwitterInstagram en TikTok én wordt lid van onze Facebook-groep!