Social Update: Destiny in tranen door afwezigheid bij openingsceremonie
Bron: EBU / Albert Camilleri

Social Update: Destiny in tranen door afwezigheid bij openingsceremonie

Geschreven door Marit Bosman Laatste update:

Alle betrokkenen van het Songfestival zijn zich druk aan het voorbereiden voor Rotterdam. Wij struinen iedere donderdag de socials af en volgen de crew en artiesten in hun voorbereiding.

Onze eigen Nederlandse inzending Jeangu Macrooy is erg actief op Reels en TikTok. De zanger plaatste onder andere de It Its Up challenge. 

Gisteravond was het tijd voor de openingsceremonie op de Holland Amerika kade. James uit Engeland en Natalia uit Moldova waren helemaal op-en-top ready voor de Turquoise carpet! 

Rafal uit Polen kan in verband met een besmetting in de delegatie niet bij de openingsceremonie aanwezig zijn. Vanuit hun eigen hotelkamers maken ze zelf een mooie rode loper om toch nog te schitteren. 

Roxen is in verband met voorzorgsmaatregelen van Covid-19 niet aanwezig geweest bij de openingsceremonie. De zangeres uit Roemenië had haar outfit en make-up al wel gedaan. Daardoor heeft ze een badkamer-fotoshoot kunnen doen. Wat ziet ze er prachtig uit!

Blas Canto uit Spanje heeft zijn tweede repetitie gehad. Hij neemt een grote maan mee op het podium. De maan is zes meter breed en de organisatie denkt dat dit het grootste Songfestival decorproject is. 

Destiny uit Malta kon in verband met voorzorgsmaatregelen van Covid-19 ook niet aanwezig zijn bij de Turquoise carpet. Ze was er erg verdrietig over en ze plaatst deze foto op haar eigen Instagram. 

Precies weten wat de Songfestival-artiesten van dit jaar beleven? Om de dag praten wij je bij in onze Social Update!