Goud voor Daði Freyr en Edsilia begint met aftellen
Bron: Bron: EBU / Mummi Lú

Goud voor Daði Freyr en Edsilia begint met aftellen

Geschreven door Marit Bosman Laatste update:

Alle betrokkenen van het Songfestival zijn zich druk aan het voorbereiden voor Rotterdam. Wij struinen iedere donderdag de socials af en volgen de crew en artiesten in hun voorbereiding.

Daði Freyr uit IJsland geniet nog steeds volop van zijn vorige inzending Think About Things. In Engeland is het nummer namelijk goud waard! Het is “Unreal” schrijft de 28-jarige zanger bij de foto. 

Lesley Roy uit Ierland viert de verjaardag van haar vriendin Lad. Het stel zijn al 13 jaar bij elkaar en wonen samen in New York. In haar post blikt ze terug op de mooiste momenten. 

De Belgische band Hooverphonic is druk bezig met signeren. Op iedere limited edition plaat van The Wrong Place komt een krabbeltje op van alle drie de bandleden. Heb jij ook een vinylplaat weten te bemachtigen?

Presentatrice Edsilia Rombley is al begone met aftellen tot de eerste halve finale op 18 mei. Ze deelt een foto van haar fotoshoot uit de And C op haar eigen Instagram die de hele maand in het teken staat van Eurovision. 

Mocht je helemaal op de hoogte willen zijn van alle ins and outs achter de schermen, dan moet je het account @teamesc2021 gaan volgen op Instagram. Het officiële Host Broadcaster Team heeft namelijk een eigen instagram, waar ze alle kiekjes met je delen. Zeker het volgen waard! 

Elke week precies weten wat de Songfestival artiesten van dit jaar beleven? Iedere donderdag praten wij je bij op Songfestival Update!