Een concert van Montaigne en Senhit reist richting Polen
Bron: Bron: EBU / Jess Gleeso

Een concert van Montaigne en Senhit reist richting Polen

Geschreven door Marit Bosman Laatste update:

De inzendingen van het Songfestival zijn zich druk aan het voorbereiden voor Rotterdam. Wij struinen iedere donderdag de socials af en volgen de artiesten in hun voorbereiding.

Voor ons voelt het nog ver weg, maar in Australië kunnen concerten gewoon worden gehouden. Montaigne heeft namelijk vandaag een concert gepland! Zo kan de Australische zangeres natuurlijk alvast zich voorbereiden op het songfestival! Win-win-situatie! 

De Noorse zanger Tix heeft een eigen documentaire uitgebracht. Het was te zien op Noorse televisie en goed nieuws: wij kunnen hem ook bekijken! De link staat in zijn bio en is ook vanuit Nederland te bekijken. 

Het Eurovision fandom is een hart verwarmende familie en dat merken de artiesten ook. Destiny van Malta geeft iedereen kusjes terug voor de support die ze van iedereen krijgt. 

Ondertussen reist Senhit richting Polen om haar nummer Adrenaline door te promoten! ‘POLAND, are you ready to feel some ADRENALINA?!’ schrijft de 41-jarige zangeres onder haar video. 

Onze eigen inzending Jeangu Macrooy heeft een speciale versie gemaakt van zijn nummer Brave Enough. Het was 5 jaar geleden de start van zijn carriere. Een mooie terugblik! 

Elke week precies weten wat de Songfestival artiesten van dit jaar beleven? Iedere donderdag praten wij je bij op Songfestival Update!