Duncan Laurence geeft vanavond livestreamconcert vanuit Scheepvaartmuseum
Bron: Eurovision.tv

Duncan Laurence geeft vanavond livestreamconcert vanuit Scheepvaartmuseum

Geschreven door Marit Bosman Laatste update:

Songfestival-winnaar Duncan Laurence treedt vanavond op vanuit Het Scheepvaartmuseum in Amsterdam, dat je thuis vanuit je eigen woonkamer kan meemaken. Tijdens deze coronacrisis zijn livestreamconcerten niets nieuws, maar deze is er wel eentje voor in de boeken.

Het belooft een bijzondere avond te worden. Onder andere het Belgische duo The Starlings geeft een muzikaal gastoptreden. In 2010 deed de zanger van The Starlings mee aan het Songfestival met het nummer Me And My Guitar. Hij eindigde toen op de 7de plek. Tegenwoordig is hij samen met zijn vriendin mega populair bij onze zuiderburen. Ook zanger Joe Buck is van de partij.

Het concert begint om 21:00 uur en eindigt rond 23:15 uur. Als afsluiting van het bijzondere concert wordt er een uitgebreid interview met Duncan Laurence gehouden. Naast Duncan treedt zondag ook zijn coach Ilse DeLange op vanuit Het Scheepvaartmuseum in Amsterdam.

De tickets zijn al in de verkoop en koop je via www.streamslive.nl. Een deel van de opbrengst schenkt Duncan aan de Black Lives Matter-organisatie.