Documentaire over leven Duncan Laurence
Bron: EBU

Documentaire over leven Duncan Laurence

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Er is een documentaire over Songfestivalwinnaar Duncan Laurence in de maak. Dat heeft Duncan laten weten aan RTL Boulevard. Sinds de winst op het Eurovisiesongfestival in 2019 staat het leven van de zanger op z'n kop. Van een onbekende zanger verandert hij in een internationale ster. 

“Ja er komt een docu aan ja, ik kan er verder nog weinig over zeggen, maar ik word inderdaad al heel lang gevolgd, en dat wordt binnenkort allemaal bekendgemaakt", vertelt Duncan aan RTL Boulevard op de Buma Awards.

Wanneer de docu over het leven de Songfestivalwinnaar te zien is er waar is nog niet bekend. "Ik kan er niet zoveel over zeggen. Ik word gevolgd voor een docu en daar ben ik super blij mee. Het geeft me de kans om mijn publiek te laten zien wat ik allemaal doe", laat Duncan aan RTL Boulevard weten. 

"Het geeft mij de kans om over een paar jaar terug te kijken en te zien wat ik toen allemaal meemaakte." Duncan won vorig jaar het Eurovisiesongfestival in Tel Aviv, na 44 jaar vindt het liedjesfestijn dit jaar plaats in Rotterdam Ahoy.