Piet Paulusma aan de slag voor Omroep Max

Piet Paulusma aan de slag voor Omroep Max

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Piet Paulusma gaat vanaf januari 2020 aan de slag bij Omroep Max. Dat blijkt uit de nieuwe uitzendschema's van januari. Paulusma laat aan het AD weten precies hetzelfde te gaan doen als dat hij tot eind december doet bij SBS6.

"Ik heb nog niet getekend, maar we zijn wel rond. In principe voor een jaar, maar dat kunnen er ook nog twee worden. Ik ga in grote lijnen hetzelfde doen als bij SBS6: het land in, op locatie het weer presenteren.", laat Piet aan het AD weten. Piet gaat net als bij SBS6 zijn weerbericht houden in het land.

Piet zal elke werkdag aan het eind van de Tijd voor MAX-uitzending op NPO 1 te zien zijn met een weerreportage vanuit de regio. Buiten het seizoen van Tijd voor MAX, blijft Piets Weer te zien op NPO 1, rond de klok van 17.55 uur. Ook is vanaf het nieuwe jaar Piets Weer elke werkdag rond 12.30 uur te horen bij MAX op NPO Radio 5: van maandag tot en met donderdag in Haandrikman! en op vrijdagen in TinekeShow.

Weerman Piet Paulusma: “Ik kijk uit naar dit nieuwe hoofdstuk bij MAX. Mijn hart ligt bij het brengen van het weer, dat ik dit landelijk op radio én tv kan blijven doen, bij een omroep waar ik mij nu al thuis voel, is geweldig!”

MAX-directeur Jan Slagter is blij met de komst van Piet: “Piet is een fenomeen, iedereen kent hem en houdt van hem. Hij is helemaal op zijn plaats hier bij Omroep MAX.”

Nederlands bekendste weerman is bij SBS6 na 23 jaar aan de kant gezet, volgens de zender heeft dit te maken met vernieuwingen binnen de zender. Zo heeft Hart van Nederland afscheid genomen van Gallyon van Vessem en Selma van Dijk.

Foto: Wessel de Groot