Femke Halsema in nieuwe aflevering Door Andere Ogen

Femke Halsema in nieuwe aflevering Door Andere Ogen

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Femke Halsema is eind september te zien in de serie Door andere ogen. Dat maakte Omroep Max bekend.

Beste vriendin Antoinette Beumer, oud-docent criminologie Frank Bovenkerk, Parool-journalist Ruben Koops en stadsdeelvoorzitter centrum Amsterdam Mascha ten Bruggencate schetsen een beeld van de burgemeester van Amsterdam en haar huidige situatie - een week na de pistoolaffaire.

In de week na de pistoolaffaire brengt Door Andere Ogen een portret van Femke Halsema. Alle uitdagingen waar Halsema voor staat als burgemeester worden momenteel overschaduwd door privé-perikelen.Eerst was er de arrestatie van haar zoon, de brief die ze daarover schreef en nu is het haar opstandige man die uitlatingen deed over het wapen en hun relatie. Het brengt Halsema in een lastig parket. Haar huis is een publieke plek geworden.

We kijken naar Femke Halsema als persoon en als burgermeester door de ogen van haar beste vriendin Antoinette Beumer. Haar oud-docent criminologie Frank Bovenkerk. Parool-journalist Ruben Koops, die haar nauwgezet volgt in haar werk als burgemeester. En stadsdeelvoorzitter centrum Amsterdam Mascha ten Bruggencate, die dagelijks met haar te maken heeft in de aanpak van criminaliteit

Femke Halsema in Andere Ogen maandag 23 september om 20.25 uur op NPO2. Je kunt Door Andere Ogen terugkijken via Gids.tv.