Samantha Steenwijk wil The Voice presenteren

Samantha Steenwijk wil The Voice presenteren

Geschreven door Pieter Jongsma

Samantha Steenwijk ziet het wel zitten om Wendy van Dijk op te volgen als presentatrice van The Voice of Holland. Nu Wendy van Dijk de overstap maakt naar Talpa moet RTL op zoek naar een nieuwe presentator. "Het zou toch heel leuk zijn om als oud-deelneemster dit programma te presenteren", laat de voormalig deelneemster weten in Story.

Eerder gaf de zangeres al aan graag mee te willen doen aan het Songfestival voor Nederland. Ook liet ze al eerder doorschemeren graag dingen te willen presenteren op televisie. "Ik keek vroeger altijd met plezier naar Gerard wanneer hij Sterren Dansen op het IJs presenteerde", vertelt Samantha aan Story. "Dat wil ik ook."

Gerard Joling gelooft het het talent van de zangers. "Volgens Gerard ben ik geknipt om te presenteren. En mocht het tussen hem en Gordon écht niet meer gaan, zie ik onszelf een duo vormen. Daar heeft Gerard het zelf ook al over", liet ze al eerder in een interview met Story weten. "We hebben dezelfde humor en durven elkaar ook af te branden. Maar altijd met een lach en nooit intens gemeen."

Foto: RTL / William Rutten