Team Scheire zoekt opnieuw tips voor levensveranderende uitvindingen

Team Scheire zoekt opnieuw tips voor levensveranderende uitvindingen

Geschreven door Pieter Jongsma

Lieven Scheire gaat voor het tweede seizoen van Team Scheire opnieuw met de hulp van de wetenschap en technologie de levenskwaliteit van een aantal bijzondere mensen verbeteren.

Daarvoor doet hij beroep op zijn team van moderne uitvinders of "makers": ingenieurs, wetenschappers en programmeurs, die in het eerste seizoen van Team Scheire enkele magische uitvindingen hebben gerealiseerd.

Een levensveranderende uitvinding zoals het unieke landbouwvoertuig voor Bart, die door een snowboard-ongeluk in een rolstoel zit, een fotografie-app voor de blinde Monique, oplossingen om de fietsveiligheid te verbeteren, om een demente man terug wat zelfstandigheid geven: het team spaarde kosten noch moeite

Lieven en zijn collega's kunnen niet wachten om opnieuw dromen te realiseren in het tweede seizoen van Team Scheire en zijn daarom op zoek naar uw verhalen, vragen en tips.

Kent u iemand die de hulp van Lieven en zijn team kan gebruiken? Ziet u  grote of kleine noden bij iemand in uw buurt? Al uw tips zijn welkom op teamscheire@sputnik.be

Foto: Nieuwsblad.be