Monica Geuze presenteert nieuwe spelshow

Monica Geuze presenteert nieuwe spelshow

Geschreven door Pieter Jongsma

Monica Geuze presenteert vanaf maandag 21 januari een nieuwe online spelshow op het YouTube-kanaal van Concentrate. In het programma Down... of de Crown is het de tijd om de balans op te maken met wat steekt Nederland nou eigenlijk op aan al die content op YouTube.

Onder toeziend oog van Monica Geuze strijden twee teams onder leiding van Kaj Gorgels en Kaj van der Ree tegen elkaar, waarbij de belangrijkste vraag is: wie gaat er DOWN... en wie wint de felbegeerde CROWN? 

De gasten van dit eerste seizoen zijn Anna Nooshin, Danny Froger, Gwen van Poorten, Koen Weijland, Maradonnie, Sylvana IJsselmuiden, Esko, Qucee, Iris Enthoven, Marije Zuurveld, Melanie Latooy en Milan Knol. Voor Monica is dit de eerste keer dat zij een spelshow presenteert: "Het presenteren van een spelshow is iets nieuws voor mij, maar met de twee gezellige, eigenzinnige teamcaptains en vrolijke gasten is het echt een feestje. Het presenteren smaakt zeker naar meer!"

Naast gezelligheid, is er uiteraard ook een flinke dosis fanatisme aanwezig bij de captains en hun gasten. Welk team heeft het meeste verstand van alles dat zich afspeelt in de snel veranderende virtuele wereld, en wie mag zich na de aflevering nog even gaan verdiepen in de vlogs van collega's?

'DOWN... of de CROWN', vanaf 21 januari om 17:00 te zien op Concentrate.