Prinses Laurentien in nieuw MAX-programma Eindredactie

Prinses Laurentien in nieuw MAX-programma Eindredactie

Geschreven door Pieter Jongsma

Prinses Laurentien van Oranje is te zien in het nieuwe MAX-programma Eindredactie. In het nieuwe tv-programma nemen Laurentien van Oranje en Bennie Jolink de rol van eindredacteur aan. Samen met een televisieteam maken zij ieder een volwaardig en uniek televisieprogramma.

De eindredacteur wordt op de voet gevolgd, waardoor men echt een kijkje achter de schermen krijgt bij het maken van televisie. Om het programma een succes te laten zijn, staat vanaf de eerste dag een compleet team klaar, met een regisseur, producers, camera- en geluidsmensen, redacteuren en stagiaires. De kijker ziet alle facetten van het televisiemaken terug.

Prinses Laurentien van Oranje trekt er samen met het tv-team op uit om verschillende groepen onzichtbaren, zichtbaar te maken. Prinses Laurentien van Oranje: "Het is geweldig om te doen. De lat ligt hoog en het is heel spannend om zo'n ingewikkeld thema goed in beeld te brengen. Ik ben diep geraakt door de bijzondere verhalen en openhartige inzichten die hopelijk heel veel mensen de ogen zullen openen."

Eindredactie maandag 9 en 16 juli om 21.25 uur op NPO1.

Foto: RVD / Jeroen van der Meyde