Naaz wint 3FM Talent Award 2018

Naaz wint 3FM Talent Award 2018

Geschreven door Pieter Jongsma

Naaz is de winnaar van de 3FM Talent Award. De 3FM Awards zijn de jaarlijkse popprijzen voor de beste Nederlandse acts en artiesten. 3FM-dj Frank van der Lende verraste de 19-jarige zangeres live op het Best Kept Secret Festival.

NPO 3FM is altijd op zoek naar jong, onbekend en veelbelovend muzikaal talent. De 3FM Talent Award is de prijs voor de artiest of band die maximaal gebruik heeft gemaakt van het predicaat '3FM Talent' en daarmee zijn of haar carrière naar een hoger niveau heeft getild.

De jury – o.a. Amir Charles (Coördinator 3FM Talent), Diederik van Zessen (Music Director 3FM) en Jessica van Amerongen (muziekredactie DWDD) - is lovend over de groei die Naaz afgelopen jaar heeft doorgemaakt:

"Het is eigenlijk nauwelijks voor te stellen dat het pas een jaar geleden is dat Naaz haar eerste single Words uitbracht. Haar muziek heeft zo'n ontwapenende en verbindende boodschap dat je er meteen verliefd op wordt. Niet voor niets scoorde de 19-jarige Rotterdamse al drie opeenvolgende 3FM Megahits en reist ze met haar muziek de hele wereld rond."

Foto: NPO 3FM/Nathan Reinds