Douwe Bob met eigen muziekshow op tweede 3LAB-avond

Douwe Bob met eigen muziekshow op tweede 3LAB-avond

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Singer-songwriter Douwe Bob is vanavond te zien op NPO 3 met zijn eigen muziekprogramma. In het 3LAB-programma Douwe’s Living Room ontvangt Douwe Bob de bekende Nederlandse band De Staat en Voetbal Inside-zanger Danny Vera. Douwe speelt uiteraard ook zelf met zijn eigen band.

De tweede avond van de 3LAB-week op NPO 3 begint met Phil & Pascal veroveren de wereld, waarin de autistische vrienden Phil (36) en Pascal (30) de hele wereld over trekken op zoek naar de hoogste, steilste, langste en beste achtbanen. Op weg naar hun doel spreken ze bijzondere mensen.

Rond 20:45 uur is het NTR-programma van programmamaker en columniste Iris van Lunenburg te zien. Als baby werd zij uit Haïti geadopteerd en groeide op bij een blank gezin in Emmen. Iris vraagt zich af waar haar liefde en voorkeur voor de witte Nederlander vandaan komt en of gemengde relaties een graadmeter voor integratie en acceptatie binnen de Nederlandse samenleving zijn.

Na een nieuwe aflevering van het humoristische sketchprogramma Achter de schermen van BNN is het tijd voor het 3LAB-programma van singer-songwriter Douwe Bob. De beschrijving van AVROTROS over het programma is niet veelzeggend. “Humor en muzikaal vakmanschap: de ingrediënten voor een boeiend en licht absurdistisch muziekprogramma”, zegt de omroep als enigste over de tv-show.

Tussen de programma’s door praat het nieuwe 3LAB-gezicht Jamie Trenité, bekend van Jules Unlimited, in de Greenroom kort met de makers van de programma’s. De gesprekken zijn dit jaar ingekort naar circa 1 minuut. Daarnaast duurt de 3LAB-week dit jaar drie dagen, in plaats van 5 dagen.

3LAB is van maandag 14 augustus tot en met woensdag 16 augustus te zien op NPO 3.

Foto: AVROTROS