Victor Mids verhuist met MINDF*CK naar NPO 1

Victor Mids verhuist met MINDF*CK naar NPO 1

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Victor Mids verhuist met zijn programma MINDF*CK van NPO 3 naar NPO 1. MINDF*CK is vanaf zaterdag 1 april na het NOS Journaal om 20:25 uur te zien op NPO 1. De afgelopen tijd boekte Mids succes in Duitsland met de spin-off MINDMAGIC en ook bracht hij het MINDF*CK-boek uit.

De NPO laat weten dat het voor Mids een grote eer om naar dit primetime slot op te gaan. “We hebben ons best gedaan om er weer een heel gaaf seizoen van te maken met veel interactieve experimenten en een aantal heel bijzondere gasten”, zegt de illusionist over het nieuwe seizoen.

Vanaf 1 april krijgen kijkers wekelijks nieuwe wetenschappelijke experimenten en onverklaarbare illusies voorgeschoteld, maar ook meer inzicht in de achterliggende psychologische principes. Nieuw dit jaar is de MINDF*CK-app, waarmee de kijker elke week zichzelf en anderen kan mindf*cken.

Verder wordt dit seizoen gebruik gemaakt van een testpanel. Het testpanel bestaat uit een groep proefkonijnen, die door Victor wekelijks aan een aantal wetenschappelijke experimenten worden onderworpen. Op oudejaarsavond was Mids ook te zien op NPO 1 met de Oudejaarsspecial van MINDF*CK.

MINDF*CK is vanaf zaterdag 1 april, wekelijks, om 20:25 uur te zien op NPO 1.

Bekijk Mindf*ck op TVblik.nl/mindf*ck

Foto: AVROTROS