Winston Gerschtanowitz neemt afscheid van Boulevard

Winston Gerschtanowitz neemt afscheid van Boulevard

Geschreven door Daniël Schalk

Winston Gerschtanowitz presenteert vanavond, vrijdag 10 februari, zijn allerlaatste uitzending van RTL Boulevard. “Ik heb de afgelopen jaren echt extreem genoten om in Hilversum en aan deze desk te staan”, zegt Gerschtanowitz in een afscheidsvideo op de website van RTL Boulevard.

Volgens de presentator komt aan ‘alle mooie dingen soms een eind’, maar voor Winston betekent het vertrek bij RTL4 een nieuw avontuur bij SBS6. Bij de commerciële familiezender mag hij grote amusementsprogramma’s presenteren, waaronder Wat vindt Nederland? en Mensenkennis.

Wat vindt Nederland? komt ook bij RTL vandaan, toen presenteerde Jack Spijkerman het. Hij kreeg in het programma hulp van Sandra Schuurhof, die inmiddels ook werkzaam is bij SBS6. In Mensenkennis moeten BN’ers het gedrag inschatten van mensen die in onverwachte situaties worden gebracht.

“Voor mij is dit een hele logische, volgende stap in mijn carrière”, zei het RTL Boulevard-gezicht bij de bekendmaking van zijn overstap naar SBS6. “Als klein jongetje wilde ik altijd grote studioprogramma’s presenteren. Nu deze kans voorbij komt, grijp ik die met beide handen aan”, aldus Winston.

Bekijk RTL Boulevard op TVblik.nl/rtl-boulevard 

Foto: RTL