Veelbesproken Top Gear terug bij Veronica

Veelbesproken Top Gear terug bij Veronica

Geschreven door Pieter Jongsma

Veronica brengt in de November Première Maand het nieuwe seizoen van Top Gear. Dit is de veelbesproken reeks die wordt gepresenteerd door Matt le Blanc en Chris Evans. Het 23e seizoen van het legendarische autoprogramma ging bij de BBC van start met 4,3 miljoen kijkers.

Seizoen 23 is de eerste reeks na het vertrek van het populaire trio Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May.

Het seizoen bevat zes afleveringen en wordt gehost door zes presentatoren: presentator Chris Evans, Friends-acteur Matt LeBlanc die onlangs bijtekende voor nog twee seizoenen van Top Gear, Formule1-commentator Eddie Jordan, coureur Sabine Schmitz, YouTube-er Chris Harris en journalist Rory Reid. De mysterieuze testcoureur The Stig is weer van de partij om allerlei auto’s te testen op het parcours.

Daarbij passeren opnieuw veel snelle bolides en bekende gasten het circuit. Zo zijn in de eerste aflevering Jesse Eisenberg (o.a. bekend van Batman v. Superman en The Social Network) en Gordon Ramsay te gast. Later in het seizoen komen onder anderen Damian Lewis (bekend van Homeland), Kevin Hart (bekend van Ride Along), survivalexpert Bear Grylls en acteur Patrick Dempsey op bezoek.

Zoals vanouds staat november bij Veronica in het teken van grote premières. Naast Top Gear ziet de kijker maar liefst zes filmpremières, waaronder A Million Ways to Die in the West met Charlize Theron en Liam Neeson, Guardians of the Galaxy met Chris Pratt en Man with the Iron Fists deel 1 en 2.

Top Gear vanaf Vrijdag 4 november 22.00 uur bij Veronica.
Bekijk Top Gear op TVblik.nl/top-gear