Blonde Tigers aan de slag bij The Next Boy/Girl Band

Blonde Tigers aan de slag bij The Next Boy/Girl Band

Geschreven door Daniël Schalk

De zusjes Elise en Vita Boers, beter bekend als de fashion bloggers Blonde Tigers, gaan aan de slag voor SBS6. Elise en Vita zullen voor SBS6 online verslag doen van de nieuwe tv-show The Next Boy/Girl Band, van de backstage in de studio tot aan de slaapkamer van de kandidaten.

“We mogen eindelijk ons nieuwe avontuur bekend maken: de nieuwe tv show The Next Boy/Girl Band op SBS6! Wij gaan jou ALLES laten zien”, laten de Blonde Tigers op Social Media weten. Zodra Elise en Vita zijn begonnen met hun online verslag zal er elke dag een video online komen.

Elise en Vita Boers zijn twee zusjes uit Amsterdam en wonen momenteel samen in New York City. De meiden hebben samen een fashion blog en een YouTube-kanaal. Op het YouTube-kanaal verschijnt iedere woensdag een TIGER TALK en iedere vrijdag een WEEKVLOG over fashion en lifestyle.

Het YouTube-kanaal Blonde Tigers heeft 4.402 abonnees en is erg populair onder jongeren, de doelgroep die producent John de Mol graag wil bereiken met zijn nieuwe programma The Next Boy/Girl Band. In The Next Boy/Girl Band wordt er gezocht naar een nieuwe boy- en girlband.

The Next Boy/Girl Band is vanaf vrijdag 26 augustus te zien op SBS6.

Zet je wekker voor The Next Boy/Girl Band op TVblik.nl