Vierde seizoen voor Linda’s Zomerweek

Vierde seizoen voor Linda’s Zomerweek

Geschreven door Daniël Schalk

Linda’s Zomerweek krijgt een vierde seizoen. Het zomerse praatprogramma van RTL4-ster Linda de Mol keert half augustus terug op televisie voor een nieuwe reeks. Linda’s Zomerweek begon in 2013 en was meteen een groot succes. Ook dit jaar ontvangt Linda weer gasten in haar ‘achtertuin’.

Wie in het vierde seizoen te gast zullen zijn houdt Linda nog even geheim. “Wat je merkt is hoe belangrijk de combinatie is. Je zoekt als je twee gasten hebt naar overeenkomsten, maar je zoekt ook naar verschillen. Het werkt heel goed als je een leuke combinatie maakt”, vertelt De Mol wel.

Het eerste seizoen van Linda’s Zomerweek was voor de zomer te zien, maar sinds het tweede seizoen wordt het programma uitgezonden in augustus. “Als alle herhalingen stoppen en iedereen langzaam terugkomt van vakantie, dan beginnen wij en dan hoop je natuurlijk dat men weet dat het er is.”

Linda’s Zomerweek is half augustus altijd een week lang elke dag te zien. Anders dan voorgaande jaren gaat RTL Late Night de hele zomer door en dat betekent dat RTL4 een week lang Linda’s Zomerweek en RTL Late Night achter elkaar uitzendt. De vraag is of kijkers wel zoveel gepraat willen.

Bekijk Linda’s Zomerweek op TVblik.nl/lindas-zomerweek