Lieke van Lexmond in Carlo's tv café

Lieke van Lexmond in Carlo's tv café

Geschreven door Sebastiaan Boers

Presentatrice Lieke van Lexmond is volgende week zondag co-host in Carlo's tv café. Dit nieuws maakte presentator Carlo Boszhard zondagavond bekend in zijn tv café. Het is de eerste keer dat Lieke te zien zal zijn naast Carlo in zijn tv café. De twee hebben al eens eerder met elkaar samengewerkt. Dat was tijdens een aflevering van de TV Kantine.

In de TV Kantine nam Lieke de rol van Wednesday Addams. Ook Ruben Nicolai was in die zelfde uitzending te zien. Momenteel zijn Lieke en Ruben iedere woensdagavond te zien met Idols. Deze talentenjacht scoorde de laatste vier weken meer dan één miljoen kijkers. Dat zijn er meer dan naar het RTL 4 programma Mijn huis in puin. Ook dit programma wordt gepresenteerd door Lieke. 

Kersverse winnaar van It Takes 2, Jan Versteegh, trad zondagavond ook nog op. Helaas begaf het geluid in het begin even, maar daarna zette Jan een mooi optreden neer. Zijn nieuwe single staat al op de tweede plek in de hitlijsten. Boven hem staat de overleden zanger Prince.

Moeder Wil was weer te zien met Wil wil wel. Dit keer gingen moeder en zoon Boszhard de studio in van Nederland in beweging. Samen met de moeders van Marco Borsato en Gerard Joling was het best pittig voor Wil. Presentatrice Olga vond dat Wil het goed gedaan heeft en beloonde dat met een massage.

Naast Jan Versteegh, zong er nog een Jan in Carlo's tv café. Jan Smit, co-host van deze week, zong zijn nieuwe single. De zanger en presentator zit alweer twintig jaar in het vak. Dat viert hij met een nieuw album wat in september uit zal komen. Iedere maand, rond de twintigste, zal er een nieuwe single uitgebracht gaan worden.

Carlo en Lieke zijn zondagavond vanaf 18.15 uur te zien in Carlo's tv café. 

Bekijk Carlo's tv café terug via TVblik.