NPO past programmering aan na aanslagen Brussel

NPO past programmering aan na aanslagen Brussel

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

De Nederlandse Publieke Omroep (NPO) heeft haar programmering van vanavond aangepast vanwege de aanslagen in Brussel. Vanwege extra uitzendingen van het NOS Journaal komen de programma’s Sportjournaal, Regionieuws en Hallo Nederland dinsdagavond te vervallen.

Het NPO 1-programma Tijd voor MAX verschuift vanwege de extra nieuwsuitzendingen van NPO 1 naar NPO 2. EenVandaag begint later dan normaal, namelijk om 18.30 uur. Vanwege de ongepaste inhoud komt de NPO 1-misdaadserie Detectives: Falco dinsdagavond ook te vervallen.

Vanwege het vervallen van Detectives: Falco zendt NPO 1 vanavond een herhaling van het programma Tussen Kunst en Kitsch uit. De actualiteitenprogramma’s EenVandaag, De Wereld Draait Door, Nieuwsuur en Pauw besteden dinsdag ook aandacht aan terroristische aanslagen in Brussel.

SBS past haar programmering vooralsnog niet aan, dat heeft een woordvoerder van de SBS-zenders aan Showbizznetwork.nl laten weten. RTL heeft aan Showbizznetwork.nl laten weten de programmering van de RTL-zender, behalve nieuwszender RTL Z dat al de hele dag live uitzendt, niet aan te passen.

Het NOS Journaal is vanavond om 20:00 uur te zien op NPO 1.

Opsporing Verzocht is vanavond om 20:40 uur te zien op NPO 1.

Tussen Kunst en Kitsch is vanavond om 21:30 uur te zien op NPO 1.

Bekijk het NOS Journaal op TVblik.nl/nos-journaal