Jandino genomineerd voor Kids' Choice Awards 2016

Jandino genomineerd voor Kids' Choice Awards 2016

Geschreven door Daniël Schalk

Er maken dit jaar meer Nederlandse sterren dan ooit kans op de Nickelodeon Kids' Choice Awards 2016. Jandino, B-Brave, Chantal Janzen, MainStreet, Ronnie Flex en Timor Steffens zijn genomineerd voor de Kids' Choice Awards 2016 in de categorie Favoriete Ster Nederland.

De nieuwe samenstelling van K3, K3 Zoekt K3-presentator Niels Destadsbader, DJ Mag top 100-winnaars Dimitri Vegas & Like Mike zijn samen met de Belgische sterren Emma Bale, Ian Thomas en Natalia genomineerd voor de Kids' Choice Award in de categorie Favoriete Ster België.

Nieuw dit jaar is de categorie Favoriete Vlogger Nederland en België. Onder andere BeautyNezz, Dylan Haegens, Enzo Knol en Furtjuh maken kans op deze prijs. Internationale kanshebbers zijn dit jaar onder meer Justin Bieber, Ariana Grande, Adele, Taylor Swift One Direction en The Weeknd.

Countryzanger Blake Shelton, bekend als jurylid in de Amerikaanse versie van The Voice of Holland, presenteert de Nickelodeon Kids' Choice Awards 2016. Nederlandse fans van de populaire prijzen kunnen de volledige show op zondag 13 maart om 19:00 uur bekijken op Nickelodeon.

De winnaar in de categorie Favoriete Ster Nederland krijgt zijn of haar prijs in Los Angeles uitgereikt door de Nederlandse presentatoren Bart Boonstra en Iris Hesseling. Op de website van de Kids' Choice Awards kan vanaf nu gestemd worden op de genomineerden in alle categorieën.