Maan zingt Perfect World in RTL Late Night

Maan zingt Perfect World in RTL Late Night

Geschreven door Daniël Schalk

The Voice of Holland-winnares Maan is vanavond, maandag 1 februari, te gast bij Humberto Tan in RTL Late Night en zingt haar gloednieuwe single Perfect World. Maan won afgelopen vrijdag, 29 januari, het zesde seizoen van de RTL4-talentenjacht The Voice of Holland.

Maan uit het team van Marco Borsato versloeg in de finale Jennie Lena, Brace en Dave Vermeulen. Het was voor coach Borsato de laatste keer in de bekende rode stoel. Marco won als coach al drie keer eerder The Voice of Holland, met Iris Kroes, Julia Zahra en O’G3NE.

De winnares van het zesde seizoen van The Voice of Holland was zondag ook al te gast bij Carlo Boszhard in Carlo’s TV Café om te vertellen over het winnen van de talentenjacht. Bij Carlo zong zij ook haar single Perfect World, die is geproduceerd door de Nederlands dj-producer Hardwell.

Naast Maan zijn ook presentator Jandino Asporaat, Feyenoord-voetballer Marko Vejinovic en Amerika-correspondent Michiel Vos te gast. Presentator en acteur Jandino komt vertellen over het interview dat hij als zijn typetje Gerrie heeft gehad met zijn favoriete komiek Kevin Hart.

Voetballer Marko Vejinovic is zaterdag bij zijn eigen woning met de dood bedreigd door zeven Rotterdamers. De verdachten zijn vermoedelijk supporters van de Rotterdamse club. Vejinovic schuift samen met zijn advocaat Vito Shukrula aan om over de doodsbedreiging te praten.

Amerika-correspondent Michiel Vos schuift aan om te praten over de Amerikaanse verkiezingen. Na maanden van zieltjes winnen en debatten tussen de presidentskandidaten is vandaag de kiezer in de VS aan het woord. Met de voorverkiezing in Iowa begint het Amerikaanse verkiezingsjaar.

RTL Late Night is iedere werkdag, om 22:30 uur, te zien op RTL4.

Bekijk RTL Late Night op TVblik.nl/rtl-late-night