Paul de Leeuw in media-uitzending De Wereld Draait Door

Paul de Leeuw in media-uitzending De Wereld Draait Door

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Presentator Paul de Leeuw is vanavond, vrijdag 29 januari, te gast in de media-uitzending van De Wereld Draait Door om te praten over zijn programma Pauls Puber Kookshow. Paul begon op zaterdag 9 januari aan het tweede seizoen van zijn VARA-programma voor pubers.

Ook Jeroen Wollaars zit aan tafel bij Matthijs van Nieuwkerk. Wollaars deed voor de NOS verslag van de vluchtelingencrisis in Duitsland, inclusief de gebeurtenissen in Keulen. De correspondent was ook ter plaatse toen eind 2015 de oefeninterland Duitsland – Nederland werd afgelast.

Als laatste is ook Gert Kooijman, de directeur van autobedrijf Kooijman Autogroep in Vianen, te gast. In 2015 is er een documentaire over Kooijman en zijn zaak gemaakt. De documentaire Garage 2.0 gaat over hoe Gert probeert zijn werknemers en zaak om te toveren tot een 2.0 versie van deze tijd.

Elke laatste vrijdag van de maand wordt er in De Wereld Draait Door teruggeblikt op de mediagebeurtenissen van die maand. Elk gesprek in het VARA-praatprogramma wordt afgesloten door muzikaal commentaar van huisband Lucas Hamming. Marc-Marie Huijbregts is tafelheer.

De Wereld Draait Door is om 19:00 uur te zien op NPO 1.

Bekijk De Wereld Draait Door op TVblik.nl/dwdd