Johnny de Mol drie jaar langer bij RTL

Johnny de Mol drie jaar langer bij RTL

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Johnny blijft bij RTL. De presentator heeft voor drie jaar bijgetekend en is de komende jaren met verschillende (nieuwe) programma’s bij de familiezender te zien. “Hatsaflats….in de pocket!”, aldus Johnny.

Zo is hij op dit moment al druk bezig met een tweede seizoen van het aangrijpende programma ‘De Wensboom’ en komt er ook een nieuw seizoen van ‘Superkids’, de talentshow waarin hij samen met Wendy van Dijk op zoek gaat naar kinderen met een talent waar je niet meer omheen kunt. En naast het populaire programma ‘SynDROOM’, waarmee Johnny dit jaar kans maakt op de felbegeerde Televizier-Ring, komt hij volgend seizoen ook met een nieuw tv-programma.

‘Family Island’
Lijdt het gezin onder spanningen en moet er snel iets aan gebeuren? Dan is er nu een uitweg! In dit nieuwe RTL 4-programma “Family Island’ gaan gezinnen naar een onbewoond eiland waar pubers en ouders op elkaars lip worden gezet met één doel: de thuissituatie herstellen. “Familie gaat namelijk boven alles”, aldus Johnny de Mol. Aanmelden kan nog via www.rtl.nl/family-island

Erland Galjaard, programma directeur RTL Nederland: “Johnny is een uitermate talentvolle presentator en bovenal een keiharde werker. Hij heeft de afgelopen jaren een grote ontwikkeling doorgemaakt. Zijn authenciteit en oprechtheid maken hem tot een uniek talent, waardoor hij heel breed inzetbaar is. Van grote talentenjachten tot kleine intieme programma’s, waar hij mensen een helpende hand biedt of een onvergetelijke dag bezorgt, hij weet die programma’s zich als geen ander eigen te maken.”

Bekijk SynDroom op TVblik.nl/syndroom