Vierde seizoen voor Zondag met Lubach in januari 2016

Vierde seizoen voor Zondag met Lubach in januari 2016

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Het satirische programma Zondag met Lubach van de VPRO gaat in 2016 door. Het programma met Arjen Lubach zal in januari 2016 beginnen aan haar vierde seizoen, dat bestaat uit minimaal acht afleveringen. Momenteel is het derde seizoen van Zondag met Lubach te zien op NPO 3.

In Zondag met Lubach neemt de cabaretier op eigenzinnige wijze het nieuws van de afgelopen week door. Lubach werd onlangs genomineerd voor een Televizier ­Aanstormend Talent Award, met dank aan zijn zondagavondprogramma dat goed in de smaak valt bij vele jonge-televisiekijkers.

“Het is voor het eerst dat Zondag met Lubach een vierde seizoen krijgt”, laat Lubach in een verklaring weten. “Dus we zijn allemaal dolblij. Na goed overleg op de redactie zijn we het er over eens geworden dat ik het weer ga presenteren”, grapt de enthousiaste presentator.

Arjen zal op 27 december net als vorig jaar een speciale oudejaars-editie maken. In het jaaroverzicht van Zondag met Lubach neemt Arjen het hele jaar door. Op zondag 28 december 2014 nam Arjen Lubach het jaar door in een extra lange uitzending van een uur met de naam Zo'n Jaar met Lubach.

Bekijk Zondag met Lubach op TVblik.nl/zondag-met-lubach