Manager O'G3NE verklapt deelname Douwe Bob aan Songfestival

Manager O'G3NE verklapt deelname Douwe Bob aan Songfestival

Geschreven door Daniël Schalk

De manager van O'G3NE, de meidengroep bestaande uit Lisa, Amy en Shelley, heeft aan RTL Boulevard verklapt dat singer-songwriter Douwe Bob naar het Eurovisie Songfestival 2016 gaat. Maandagochtend melde de ochtendkrant de Metro dat Douwe ons land gaat vertegenwoordigen.

Zowel Songfestival-commentator Jan Smit als omroep AVROTROS lieten weten dat het nog niet bekend is wie Nederland gaat vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival 2016 in de Zweedse hoofdstad Stockholm. Albert Verlinde nam contact op met de manager van O'G3NE.

“Nee, we zijn gebeld door AVROTROS dat de keuze is gevallen op Douwe Bob, ow nee, dat ze niet voor ons hebben gekozen!”, zei de manager van de meidengroep, bekend van hun deelname aan The Voice of Holland, tegenover het RTL4-entertainmentprogramma RTL Boulevard.

Het is nog niet bekend wie Nederland definitief zal gaan vertegenwoordigen in Stockholm. Verlinde wacht nog op antwoord van ‘bronnen’ over of Douwe Bob ons land gaat vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival en daarmee onder meer Trijntje Oosterhuis en The Common Linnets opvolgt.