Inspirerend KRONCRV-programma Tr3nding op derde avond 3LAB

Inspirerend KRONCRV-programma Tr3nding op derde avond 3LAB

Geschreven door Daniël Schalk

KRONCRV komt vanavond met het programma Tr3nding op de derde avond van NPO 3LAB. In Tr3nding verzamelt KRONCRV ‘wat jij wilt weten’ over reizen, science, culi, lifestyle en fun. Het NPO 3-programma geeft je inspiratie voor studie, werk of in de keuken.

Ook de VPRO mag vanavond een programma uittesten in 3LAB, de plek waar verschillende jonge televisiemakers de kans krijgen om hun programma uit te testen bij het publiek. In de comedyserie Minima volgt de VPRO de levens van twee werkloze jongens, Tjeerd en Ewout.

Tjeerd en Ewout moeten elke dag bij de Sociale Dienst de meest zinloze klusjes doen om hun uitkering te behouden. Naast het KRONCRV-programma Tr3nding en de VPRO-comedyserie Minima is vanavond de derde aflevering te zien van de KRONCRV-serie Rundfunk.

Rundfunk  is een absurdistische, bizarre, onethische, lompe en snoeiharde serie over een totaal geflipte middelbare school. De leraar Duits heeft een dubieuze fascinatie voor een Oostenrijkse politicus uit de jaren ’30 en de tekenlerares betrekt alles op haar ongeremde geilheid.

Voor de derde avond op rij is er vanavond weer een nieuwe aflevering van het VARA-programma 24 seconden met, een parodie op het programma 24 uur met, te zien. In 24 seconden met leert comedian Stefan Pop zijn gasten beter kennen in, zoals de titel al zegt, 24 seconden.

Voor-, tussen- en na- de programma’s bespreek Jelte Sondij dagelijks in de Green Room de formats van 3LAB. In het programma kan het publiek meepraten over de programma’s die zij gaan zien en die zij gezien hebben. Op Social Media kunnen NPO 3LAB-kijkers ook meepraten via #3LAB.

Bekijk alle programma's uit NPO 3LAB op TVblik.nl/3lab