Trijntje Oosterhuis draagt broekpak bij derde repetitie

Trijntje Oosterhuis draagt broekpak bij derde repetitie

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Trijntje Oosterhuis had maandagmiddag een broekpak aan bij de derde repetitie in Wenen voor het Eurovisie Songfestival 2015. Vorige week maandag verscheen Trijntje tijdens haar eerste repetitie in Wenen in de nu al ‘beruchte’ zwarte strakke jurk met een diepe decolleté.

Tijdens de tweede repetitie, afgelopen vrijdag, verscheen Trijntje in een andere jurk. Veel mensen die kritiek hadden op de eerste jurk waren opgelucht dat ze voor een andere had gekozen, maar volgens de AVROTROS proberen ze ‘wat nieuwe dingen uit’.

De jurk met een diepe decolleté werd tijdens de tweede repetitie vervangen door een lange jurk met een minder diepe decolleté. Tijdens haar derde repetitie verscheen Trijntje niet in een jurk, zoals de voorgaande twee repetities, maar in een broekpak.

In welke outfit Trijntje dinsdag, 19 mei, tijdens de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2015 in Wenen zal dragen is nog niet bekend. Vanavond, maandag 18 mei, zal Trijntje bekend maken wat ze zal dragen tijdens de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival.

Lees ook: 'Veel kritiek op jurk Trijntje voor Songfestival'

Bekijk het Eurovisie Songfestival op TVblik.nl/eurovisie-songfestival