The Voice Kids verder zonder Nick & Simon

The Voice Kids verder zonder Nick & Simon

Geschreven door Sebastiaan Boers

Het Volendamse duo Nick & Simon stoppen als coach in The Voice Kids. De twee zijn te druk en hebben geen ruimte in hun drukke agenda. Vanaf het allereerste seizoen van The Voice Kids waren de twee zangers al te zien in de rode draaistoelen.

Afgelopen zaterdag wisten Nick & Simon eindelijk een keer The Voice Kids te winnen met hun Lucas. De jonge zanger werd gecoacht door de twee zangers uit Volendam. Ook in de volwassen editie van The Voice of Holland zaten zij in de jury. Sinds 2012 hebben zij de rode stoel overgedragen aan Ilse de Lange. Een eventueel terugkeer in de rode stoelen sluiten Nick & Simon niet uit.

Het nieuws werd bekend gemaakt in de talkshow van Humberto Tan, RTL Late Night. De twee zaten daar om onder meer te praten over hun nieuwe muzikale project wat zijn aangaan. Vanaf morgenavond zullen de zangers de muzikale strijd aangaan met Jurk! (Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van der Ven) in het nieuwe SBS6 programma Lekker Nederlands. 

Wie het duo gaat opvolgen in een nieuw seizoen van The Voice Kids is nog niet bekend. In de volwassen editie hebben Ilse de Lange en Trijntje Oosterhuis plaats gemaakt voor Anouk en Miss Montereal. De twee zangeressen zijn inmiddels al te zien in de promo van een nieuw seizoen van deze talentenjacht.

Nick & Simon zijn zaterdagavond om 21.30 uur te zien in Lekker Nederlands.

Bekijk The Voice Kids terug via TV Blik.