Genomineerden Gouden Televizier-Ring 2014 bekend

Genomineerden Gouden Televizier-Ring 2014 bekend

Geschreven door Daniël Schalk

Syndroom, Flikken Maastricht en Penoza zijn genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring 2014. Vanavond werden in RTL Boulevard de genomineerden voor de Gouden Televizier-Ring bekend gemaakt.

Op donderdag 16 oktober zal in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam duidelijk worden welk programma de opvolger wordt van Wie Is De Mol, The Voice Of Holland, Voetbal International, De TV Kantine en vele anderen.

Voordat het zover is werden vandaag door Jan Smit de drie genomineerden bekend gemaakt. Het RTL Boulevard-duo had een live verbinding met de presentatoren en acteurs van Divorce, Flikken Maastricht, Geer & Goor: Effe geen cent te makken, Penoza, en Syndroom, zij waren het hoogst geëindigd in de verkiezing, vervolgens werden de drie genomineerden voor de Gouden Televizier-Ring bekend gemaakt.

Ook de genomineerden in de categorieën voor de Zilveren Televizier-Ster Man en Vrouw, de Gouden Stuiver en de Televizier ­Aanstormend Talent Award werden vanavond bekend gemaakt in RTL Boulevard. Voor de Zilveren Televizier-Ster Man zijn genomineerd: Art Rooijakkers, Humberto Tan en Johnny de Mol.

Voor de Zilveren Televizier-Ster Vrouw zijn genomineerd: Chantal Janzen, Floortje Dessing en Linda de Mol. Voor de Gouden Stuiver zijn genomineerd: Wie Is De Mol? Junior, Checkpoint en Freek In Het Wild. Voor de Televizier ­Aanstormend Talent Award zijn genomineerd: Luuk Ikink, Richard Groenendijk en Ruud Feltkamp.

Een maand geleden werden de stembussen geopend, tv-kijkend Nederland ging massaal stemmen op hun favoriete programma’s en televisiesterren. Vorige week woensdag werd door Televizier bekend gemaakt dat er dit jaar meer stemmen zijn binnen gekomen dan het jaar daarvoor, de teller stond toen op 550.000 stemmen. Vorige week maandag werden ook de tussenstanden van de categorieën bekend gemaakt, vanochtend om 9:00 uur sloten de stembussen.