RTL Boulevard maakt genomineerden Televizier-Ring bekend

RTL Boulevard maakt genomineerden Televizier-Ring bekend

Geschreven door Daniël Schalk

Vanavond worden in RTL Boulevard de drie genomineerden voor de Gouden Televizier-Ring bekend gemaakt. Vanochtend werden om 9:00 uur de stembussen gesloten en de uitslag hiervan wordt vanavond bekend gemaakt.

Winston Gerschtanowitz en Albert Verlinde hebben een live verbinding met de presentatoren of acteurs uit de vijf programma’s die het hoogst zijn geëindigd in de verkiezing. Vervolgens worden de drie genomineerden bekend gemaakt.

Naast de drie genomineerden voor de Gouden Televizier-Ring worden vanavond in RTL Boulevard ook de genomineerden voor de Zilveren Televizier-Ster Man en Vrouw, de Gouden Stuiver en de Televizier ­Aanstormend Talent Award bekend gemaakt. Wie er uiteindelijk met de prijzen vandoor gaan weten we op donderdag 16 oktober, dan presenteert Jan Smit vanuit Carré het jaarlijkse Gouden Televizier-Ring Gala.

Vorige week maandag werden de tussenstanden van de Gouden Televizier-Ring, de Zilveren Televizier-Ster Man en Vrouw, de Gouden Stuiver en de Televizier ­Aanstormend Talent Award bekend gemaakt in RTL Boulevard. De top 8 van de Gouden Televizier-Ring bestond toen uit De Slimste Mens, Divorce, Expeditie Robinson, Flikken Maastricht, Geer & Goor: Effe geen cent te makken, Penoza, RTL Late Night en Syndroom.